vrijdag 5 september 2014

Ladiesrun Leiden

Goeie avond toppers! (of bijna nacht..)

Na een lange gezellige avond in Leiden zit ik nu lekker op de bank met mijn laptop, bakje fruit erbij & een lekker groot glas.. water!

Vandaag liepen wij in Leiden de Ladiesrun! Daar hadden we afgesproken met wat loopmaatjes die we o.a. via facebook kenden & via de challange van www.glowmag.nl

Om 5 uur gingen we rijden vanaf Oud-Beijerland, na een aantal keer verkeerd rijden & wat files, kwamen we eindelijk in Leiden aan. Parkeren bij het station en op naar het event! Het was niet moeilijk te vinden want overal liepen leuke Ladiesss in het roze, volg de stoom maar!





Daar ontmoetten we eerst Ilonka, we stonden gezellig wat te kletsen toen Sonja aan kwam lopen, we haalden de startnummers, gingen nog even een laatste zenuwenplasje doen en toen was het bijna tijd om naar de startvakken te gaan.. "Hooow, Marleen waar blijf je?!" Maar gelukkig kwam ze om kwart over 7 aan, we schoten nog even een paar foto's en toen gingen we naar ons startvak! 3...2...1... En daar gingen we!



Het was een ontzettend leuke route, we liepen de 10 km! Het was overigens 2 keer een 5 kilometer ronde, waar ik zelf niet zo fan van ben.. Maar wat was de route leuk! Bruggetje op, bruggetje af, door de polders met een lekker briesje! De eerste 3 kilometer gingen een beetje zwaar met krampen, maar die liepen we er daarna gelukkig uit! Na ongeveer een uur kwamen we over de Finish, Demi iets eerder dan Daley, maar Daley wou graag gefilmd worden als ze over de finish kwam! Aangezien Daley een duurloper is lag haar tempo iets lager dan die van mij (Demi), maar we zijn lekker samen blijven lopen! en gezellig dat het was... Eindsprintje op de finish en daar stonden Sonja, Marleen & Ilonka!










We hebben gezellig nog even wat gekletst, onze medailles in ontvangst genomen en.. we kregen een zak popcorn(?!) Nog een paar foto's en toen namen we afscheid! Tot de volgende keer loopmaatjes! ik ben trotsop jullie, wat een snelheid weer in de beentjes zeg, woeeehoee.

komen jullie ons ook is op zoeken tijdens een run?
liefssss,
Demi & Daley 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten